Sanderson Premium Koenzim Q10 160mg - 60db

Termék cikkszám: 1009

11 199 Ft / DB
Rendelhető, készleten van

Klinikai kutatások igazolják, hogy a Q10 fenntartja a szív egészségét, növeli az energiaszintet és az immunrendszer ellenállását, támogatja az egészséges fogínyt. Segít a vérnyomás normalizálásában, hozzájárul az általános jó közérzethez. Állóképesség és erőnlét növelésére sportolók is használják. Erőteljes antioxidáns, amely segít megvédeni a testet a szabadgyökök okozta károktól.

Koenzim Q10 – Zselatin kapszula

 

Javallat

Természetesen megtalálható összetevő a testünkben, minden sejtünk tartalmazza. Kiemelten igaz ez szívünkre és májunkra, melyekben a legnagyobb mértékben vannak jelen.

Klinikai kutatások igazoljál, hogy a Q10 fenntartja a szív egészségét, növeli az energiaszintet és az immunrendszer ellenállását, támogatja az egészséges fogínyt. Segít a vérnyomás normalizálásában, hozzájárul az általános jó közérzethez. Állóképesség és erőnlét növelésére sportolók is használják. Erőteljes antioxidáns, amely segít megvédeni a testet a szabadgyökök okozta károktól.

20-30 éves kor között csökken szervezetünk Q10 tartalma, így pótlása életkorunk növekedésével egyre ajánlottabb.

Hiánya szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához, magas vérnyomáshoz és számos más betegséghez vezethet.

Több kutatás alapján jó eredményeket értek el az öregedés folyamatának lassításában, ezért szokták nevezni „szépségvitaminnak”.

 

Kimagasló 160mg és 400mg-os dózis egyetlen kapszulában, mely Q-SORB technológiát alkalmaz zselé kapszulában, a por alapú kapszulákkal szemben így a felszívódás és a hasznosulás sokkal hatékonyabb.

 

Előnyök

*    Q-SORB technológia (speciálisan magas biológiai aktivitással, felszívódási és hasznosulási hatékonysággal rendelkező formula),

*    Egyedülálló 160mg-os és 400mg-os dózis egyetlen kapszulában,

*    Friss kutatások alapján lassítja a Parkinson-kór tüneteinek kialakulását,

*    Megakadályozza a rákos sejtek elszaporodását.

 

Ellenjavallatok

Warfarin (vagy hasonló típusú gyógyszerek) szedése esetén konzultáljon kezelőorvosával.

 

Allergénektől mentes

Nem tartalmaz: élesztőt, búzát, cukrot, keményítőt, diót, glutént, tejtermékeket, nátriumot, halat, kukoricát, mesterséges aromákat, mesterséges adalékanyagokat és tartósítószert.

 

Adagolás

1-2 kapszula naponta (pótlás céljából 1 kapszula, terápiás céllal 2 kapszula).

 

Kiszerelés

160mg – 60db,

400mg – 30db. 

 

Mennyiség 1db kapszulában       160mg                 400mg

QSorb Co-Enzyme Q10…………...160mg                              400mg