Sanderson Hawaiian Spirulina - 90db

Termék cikkszám: 1007

7 099 Ft / DB
Rendelhető, készleten van

A mindennapok elengedhetetlen étrendkiegészítője, az utóbbi évek természetes csodaszere. Segíti az emésztést, inzulinrezisztenciára és cukorbetegségre ajánlott. Antioxidánsként, a megfázás és influenza tüneteire; fáradtságra, kimerültségre; energetizál és zsírt éget. Hozzájárul az általánosan jó közérzethez; védettséget, fertőzésmentességet ad; lúgosít, rákmegelőző hatású; fizikai teljesítményt fokoz, segíti az alvást, életerőt ad.

1000 mg Hawaii algakivonat

 

Javallat

A mindennapok elengedhetetlen étrendkiegészítője. Az utóbbi évek természetes csodaszere. Segíti az emésztést, inzulinrezisztenciára és cukorbetegségre ajánlott. Antioxidánsként, a megfázás és influenza tüneteire; fáradtságra, kimerültségre; energetizál és zsírt éget. Hozzájárul az általánosan jó közérzethez; védettséget, fertőzésmentességet ad; lúgosít, rákmegelőző hatású; fizikai teljesítményt fokoz, segíti az alvást, életerőt ad.

Magas jódtartalma miatt pajzsmirigy alulműködésre kifejezetten javasolt a szedése. A haj, bőr, köröm megerősödéséért és szépségéért is felelős.

Előnyös lehet azok számára, akik nem vesznek magukhoz elegendő értékes tápanyagot a mindennapok során; akik valamilyen komolyabb betegségből épülnek fel (kemoterápia után kifejezetten ajánlott a szedése). Nem csak immunrendszerünket erősíti, hanem szinte minden testen belüli a normálistól eltérő állapotot helyreállíthat.

 

A SandersonTM féle Hawaii spirulina egy védett (őrzött és elzárt) bio területen Konában terem, Hawaii-n, és igazoltan génmódosítás-mentes (non-GMO).

A spirulina egy kékes-zöldes alga, amely édes és sós vizekben is él. Nagyon magas a fehérjetartalma, 60%-kal több proteint tartalmaz, mint más élelmiszer-források.

Esszenciális aminosavakat, antioxidánsokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, esszenciális zsírsavakat, nukleinsavakat, klorofillt és más fitotápanyagokat tartalmaz.

 

Előnyök

*    Igazoltan génmódosítástól mentes,

*    Védett, elzárt bio területen termesztett,

*    Garantáltan rovar- és növényirtószer-mentes,

*    Magas B-vitamin és jódtartalom, nagyon magas karotinoid, enzim, antioxidáns és fehérje tartalom,

*    Egyedülállóan 1000mg-os tabletta.

 

Allergénektől mentes

Nem tartalmaz: glutént tartalmazó gabonákat, héjas állatokat, tojást, halat, mogyorót, diót, szójababot, zellert, mustárt, szezámmagot, puhatestű állatokat és élesztőket.

 

Ellenjavallat

Ellenjavallat nincs.

Autoimmun pajzsmirigy betegségben szenvedőknek (pl. Hashimoto-kór) tilos a szedése magas jódtartalma miatt. Konzultáljon erről orvosával.

 

Ajánlott adagolás (vagy orvos/szakember utasítása szerint)

2-3 tabletta naponta étkezés közben.

 

Kiszerelés

Elérhető 90 és 300db-os kiszerelésben.