Sanderson D3 Vitamin 1000iu - 100db

Termék cikkszám: 1011

5 499 Ft / DB
Rendelhető, készleten van

Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb vitaminja. Egyre több kutatás szerint nagymértékben hozzájárul a szervezet egészséges immunrendszeréhez és a csontok kiegyensúlyozott állapotához. Komoly szerepet tulajdonítanak neki a rák megelőzésben, mivel a sejtek működését is szabályozza.

Javallat

Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb vitaminja. Egyre több kutatás szerint nagymértékben hozzájárul a szervezet egészséges immunrendszeréhez és a csontok kiegyensúlyozott állapotához. Szerepet játszik fertőző betegségek megelőzésében, illetve egyre több kutatás bizonyítja, hogy a D-vitamin hiány hozzájárulhat a cukorbetegség kialakulásához. Bizonyították vérnyomás normalizáló hatását, szív- és érrendszeri betegségek megelőző hatását. Ajánlott infarktus utáni felépüléshez. Komoly szerepet tulajdonítanak neki a rák megelőzésben, mivel a sejtek működését is szabályozza. C Vitaminnal együtt ma már alap vitaminnak számít.

Szedése a téli hónapokban kifejezetten ajánlott!

 

Zselékapszula állagának köszönhetően sokkal hatékonyabb felszívódású, mint por alapú társai.

Sanderson™ fokozott figyelmet fordít az allergénmentes termékekre, így a D3 Vitamin szójamentes, zselékapszula állaga rizskorpaolajnak köszönhető.

Ajánlott kombinálni C Vitaminnal és Multi-vitaminnal az átfogó vitaminpótlás érdekében.

 

Előnyök

*    Rákmegelőző hatás,

*    Az immunrendszer egészséges működését befolyásolja,

*    1000NE egység kapszulánként, mellyel ideális az adagolás,

*    Prémium minőségű zselékapszula, így a hasznosulás hatékonyabb.

 

Ellenjavallatok

Napi maximális biztonságos beviteli mennyiség: 4000NE.

 

Allergénektől mentes

Nem tartalmaz: élesztőt, búzát, cukrot, keményítőt, diót, glutént, tejtermékeket, nátriumot, szóját, kukoricát, halat, mesterséges aromákat, mesterséges adalékanyagokat és tartósítószert.

 

Adagolás

1-3 kapszula naponta étkezés közben.

 

Kiszerelés

100db-os kiszerelés.